Dl. Bilderberg ştie şi ce pierde şi ce câştigă

Citim în paginile unuia dintre ziarele reprezentative ale României că Mugur Isărescu este absent iar de la întâlnirea Bilderberg.

Dar asta fără ca autorul articolului să precizeze cine ia parte la lucrările clubului, dacă noi, românii, avem reprezentanţi şi cine-s aceştia. Fiindcă a spune că cineva nu participă este o non-ştire.

Aşadar, dacă persoanele bine informate care scriu materiale de presă ne-ar putea lămuri şi cu ce se întâmplă, nu doar cu ce nu, inclusiv de ce se produc lucrurile într-un anumit fel, poate că am putea înţelege cum funcţionează relaţia dintre grupul menţionat şi România.

Însă în condiţiile în care informaţiile vehiculate se reduc la non-ştiri, apare întrebarea dacă încercarea de a le prezenta drept ştiri, ascunde o lipsă de transparenţă în ceea ce priveşte numele şi numărul românilor prezenţi la lucrările Clubului Bilderberg sau e doar o formă de atac la persoană.

Apropo de Bilderberg, cartea de telefoane e plină de persoane care nu au fost invitate la reuniunea anuală a grupului. Ocazie cu care mai merită o dată subliniat: De ce nu sunt publicate numele tuturor celor care nu au fost chemaţi să participe la întrunirea clubului sau, complementar, cele ale invitaţilor?